З першої столиці України прийшли новини, які говорять про те, що так зване "меблеве шахрайство" на сьогоднішній день набирає популярність серед тих, хто хоче швидко збагатитися нечесним способом. Так, у Харкові покупці втратили 30 тисяч гривень, не отримавши ані товару, ані навіть пояснень.

Про цю історію стало відомо завдяки зверненню ошуканих клієнтів до місцевих журналістів, які опублікували подробиці в Telegram.

Харківський "меблевий" шахрай, фото: Telegram

Харків'янину порадили майстра зі складання меблів у центрі "Константа", який знаходиться на Олексіївці (над "Мафією"). "Майстер" прийняв замовлення, все підрахував, взяв передоплату. Все це відбувалося ще 27 листопада 2021 року. Пізніше стало ясно, що майстер не прийшов, коли пообіцяв.

Харківський "меблевий" шахрай, фото: Telegram

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

За словами клієнта, він поїхав в "Константу" його шукати, знайшов п'яним в устілку. Після цього годував "сніданками" - відео додається, підтверджує, що брав гроші і обіцяв все зробити. Пізніше на нього написали заяву до поліції. Виявилося, що таких як даний замовник вже з десяток, мужик був судимий за шахрайство.

Раніше повідомляли, банкомат "Ощадбанку" видав бідолашній старенькій сувенірні 500 гривень - нічого довести не вдалося: "Чверть пенсії полетіли в трубу".

Як повідомляв Знай.uа, українку обчистили до копійки з картки "Приватбанку" без кодів і паролів: "Зате повернути доведеться мені".

Знай.uа писав, коли потрібно терміново блокувати свою картку "Приватбанку": фахівці назвали ситуації.