У Харківській області 18-річна дівчина народила дитину вдома, а через день задушила малюка і викинула в яму з нечистотами у дворі. Про це повідомляє пресслужба Поліції Харківської області.

Інцидент стався в селі Безруки Харківської області. 18-річна дівчина не зверталася до лікарів і народила дитину вдома. Відзначається, що пологи приймав її 25-річний чоловік. Через день дівчина задушила дитину і викинула його в яму з нечистотами у дворі, а чоловікові сказала, що віддала малюка соціальним службам.

Поліція. Фото: YouTube

У п'ятницю, 28 січня близько 11:30 бездиханне тіло малюка виявила свекруха зловмисниці і повідомила про це правоохоронні органи. Прибулі на місце злочину поліцейські провели огляд і вилучили докази.

Було встановлено, що жінка народила дитину 23 Січня при цьому не перебувала на медичному обліку. Вже 25 січня вона вбила дочку і сховала тіло. При цьому в сім'ї є старша дитина, якій близько двох років. Жінці доведеться відповісти за злочин. Їй загрожує до 10-15 років за ґратами.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Раніше Знай писав, що Українка в пориві емоцій ледь не потягла за собою маленького сина, збираючись "полетіти" з 12-го поверху: копи і рятувальники ледь встигли.

Нагадаємо, у Харкові зґвалтована 27-річна дівчина за "загадкових" обставин: підозрюваний у бігах, шукають скрізь

Також Знай писав, що чоловік звинуватив хлопця 13-річної дочки в зґвалтуванні, але в поліції випливла вся правда.