Про це він розповів у своєму блозі.

«А давайте поговоримо про очільника Харківської СБУ Романа Дудіна, який виступав проти Маршу Єдності у Харкові. Вважаємо, що цей виступ Дудіна в першу чергу викликаний його образою за проведення великого Маршу Єдності в Харкові. Нагадаю, що харківське СБУ разом з місцевою владою намагались всіляко завадити проведенню маршу, метою якого була демонстрація єдності харків'ян та їхньої готовності захищати своє місто», - зазначив Костянтин Немічев.

За його словами, цей марш показав усьому світу, що Харків – це Україна.

«Також Дудін стверджує, що нам пропонували вступати до лав ТрО, але ми, за його словами, відмовилися. Проте у березні минулого року на спільній з СБУ нараді ми пропонували зробити спільні вишколи громадськості та ТрО задля підвищення іміджу та рекрутінга до територіальної оборони. Насправді ж, Дудін нічого не робить для розвитку тероборони», - підкреслив Костянтин Немічев.

За словами Костянтина Немічева, представники харківських державних структур хотіли заборонити Марш Єдності, але з ініціативами проросійських сил не ведуть боротьбу.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

«Ми будемо звертатись до центрального апарату Служби Безпеки з проханням провести службову перевірку харківського очільника СБУ, стосовно його компетентності на посаді у прифронтовому місті», - сказав Костянтин Немічев.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Білецький заявив, що досвід з вишколів цивільної оборони буде корисним кожній людині.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Білецький пояснив, як можна було б встигнути підготуватися до наступу Росії за 2 дні.