Радниця голови Харківської облради Наталія Попова опублікувала знімок на своїй сторінці у мережі Фейсбук, на якому наші захисники на тлі держустанови.

Як відомо, Збройні сили України ведуть масштабний наступ на Сході країни звільняючи від рашистської нечисті десятки населених пунктів. Люди зі сльозами на очах зустрічають вояків, а рашисти у переляці намагаються живими втекти від праведного гніву українців.

Як повідомляв Знай раніше, Збройні сили України ведуть титанічний наступ на Харківщині звільняючи людей від окупації. За даними Генерального штабу ЗСУ, звільнено понад трьох десятків населених пунктів.

"Загалом, за останні дні, понад тисячу квадратних кілометрів української території звільнено від окупантів. На окремих напрямках підрозділи Сил оборони вклинилися в оборону противника на глибину до 50 км. Звільнено або взято під контроль понад тридцять населених пунктів, які були тимчасово захоплені російськими окупантами у Харківській області", – йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу.