У Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.

Олексій Шелест розшукується співробітниками Харківського відділу поліції, повідомили в ГУНП по Харківщині.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

П'ятнадцятирічний підліток пішов з дому вранці двадцять четвертого травня, і відтоді його ніхто не бачив. Кароокий хлопець худорлявої статури, зріст 170 сантиметрів в якості особливої прикмети має невеликий шрам на верхній губі зліва. Зниклий хлопець був одягнений у темно-синю футболку, джинсові шорти і резинові тапочки синього кольору.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Будь-якого, хто може повідомити про місцезнаходження Олексія хоч якісь відомості, просять повідомити про це за телефонами: (057) 748-73-50, (057) 748-32-33, 0990732499, 102 або будь-яким іншим зручним способом. Батьки підлітка ще не зневірилися повернути свого сина додому, проте поліція поки ніяк не може вийти на слід зниклого. Розшуки зниклих дітей в поліції часто віддається пріоритет, проте нерідко знаходити таких хлопців допомагають свідомі громадяни. Залишається сподіватися, що Олексія скоро повернуть батькам в цілості й схоронності.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.