На Харківщині стався резонансний інцидент з одним з приміських поїздів, який ледь не обернувся серйозною трагедією.

Очевидці, які були присутні на місці НП, в соціальних мережах повідомили про займання електрички.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався в електричці сполученням "Харків-Лозова" вранці сьомого червня. Очевидці стверджують, що у електропоїзди сталося загоряння в одному з вагонів, з якого досить швидко повалив їдкий дим. На щастя, вогонь досить оперативно загасили, проте перебували на платформі люди встигли не на жарт злякатися. Офіційні особи ніяк не прокоментували дану інформацію, а пасажирам в кінцевому підсумку подали іншу електричку.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Укрзалізниця" досить часто опиняється в епіцентрі різноманітних скандалів. Більшість з них пов'язані з низькою якістю пересувного складу компанії. Незважаючи на те, що зростають ціни на залізничні квитки, багато електрички та поїзди виглядають суттєво зношеними. З іншого боку, людей вкрай обурюють величезні зарплати голів компанії, які можуть не відповідати компетенції цих чиновників.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували "полювання" на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.