Вночі дев'ятого червня у Харкові сталася резонансна ДТП, жертвами якої стали відразу кілька пішоходів.

Про подію повідомили у прес-службі патрульної поліції Харкова.

У неділю, дев'ятого червня, пізно ввечері, в районі Журавлівського гідропарку під колеса легкового автомобіля потрапили жінка і чоловік. Водій автомобіля "ЗАЗ Lanos" не встиг відреагувати на нові дорожні умови, в результаті чого був здійснений наїзд на двох пішоходів. За однією з версій, постраждалі порушили правила дорожнього руху.

В результаті аварії медичні працівники постраждалих госпіталізували у лікарню. Їх життю ніщо не загрожує, ступінь пошкоджень розцінюється як середня. Стан потерпілих стабільний. Водій автомобіля "ЗАЗ Lanos" серйозно не постраждав, у нього вже взяли свідчення. Що стосується транспортного засобу, у машини розбите переднє скло з правого боку. ДТП оформила слідчо-оперативна група. Поліцейські в черговий раз просять усіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил безпеки, не перевищувати швидкість і переходити вулиці тільки в спеціально встановлених місцях.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.