На Харківщині суд виніс суворий вирок небезпечному злочинцеві, який раніше працював в місцевих правоохоронних органах.

Колишній міліціонер грабував і вбивав своїх жертв, повідомили в прокуратурі Харківської області.

Душогуб діяв без особливої різноманітності, зате з нелюдською жорстокістю. Він завжди працював по одному і тому ж сценарію. Спочатку злочинець обирав жертву, після чого проникав до неї в будинок під покровом ночі і душив нещасну. Потім екс-міліціонер забирав всі цінності і спокійно тікав з місця злочину, будучи прекрасно обізнаний про те, як працюють правоохоронні органи. Йому вдавалося не залишати слідів.

Жертвами цього цинічного вбивці стали три пенсіонерки, злочини були скоєні протягом 2009-го та 2010-го років. Попався колишній міліціонер при спробі угону автомобіля. Спочатку злочинця засудили на п'ятнадцять років позбавлення волі з конфіскацією майна. Проте Харківський апеляційний суд засудив злочинця до довічного ув'язнення, що є вищою мірою покарання в Україні.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.