В Харківській області стався трагічний інцидент на залізничних коліях.

Поїзд збив на смерть чоловіка, який намагався перебігти колії, повідомив сайт 057.

Трагедія сталася вчора вдень, дев'ятого червня, у селі Занки. На гарячу лінію місцевого відділення поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік потрапив під колеса проїжджав повз поїзда. Цей інцидент виявився фатальним для людини, яка намагалася перебігти залізничні колії.

Прибулі на місце співробітники правоохоронних органів виявили, що швидкий поїзд сполученням Дніпро – Лисичанськ смерть збив шестидесятиоднолетнего чоловіка. Було встановлено, що мешканець міста Харків перебігав залізничні колії, але не встиг випередити поїзд. Рух потягів було зупинено на цілу годину. Інформація внесена до журналу єдиного обліку. Зараз за фактом даного інциденту проводиться перевірка.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

у літній період В Україні традиційно частішають випадки трагічних інцидентів, пов'язаних із залізничними переїздами. Пішоходи і водії втрачають пильність і намагаються випередити поїзд, що наближається. Правоохоронці нагадують, що більшість таких спроб закінчуються фатально.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.