Харківському Військовому шпиталю, який надає допомогу великій кількості українських патріотів, необхідна увага.

Волонтери склали список найнеобхіднішого, повідомив портал "Справжня варта".

В першу чергу Військовому шпиталю необхідні пляшки води з напувалок для реанімації, питна вода (як газована, так і негазована), кава, чай, легкі шкарпетки (білі, чорні, сірі), піна, крем, гель для гоління, зубна паста. Це все можна принести до самого шпиталю, який знаходиться за адресою вулиця Культури, 5. Вхід через КПП. Слід запитати "Кімнату волонтерів" - і їх покличуть.

На сьогоднішній день військові отримують лікування в таких закладах Харкова, як 23-е відділення при п'ятнадцятою лікарні, Військовий шпиталь, Обласна лікарня, Інститут протезування, Шпиталю ВВВ, Центр соціально-психологічної реабілітації Воїнів АТО, членів їх сімей, сімей загиблих, зниклих безвісти і волонтерів.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Українські громадські діячі просять не залишати це повідомлення без уваги. Будь-яка передача, яка може здатися дрібницею, здатна полегшити чиєсь життя. Патріоти, які готові були пожертвувати всім заради захисту України, тепер відчайдушно потребують підтримки харків'ян і всіх небайдужих громадян.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.