Харківщина за традицією виявилася в списку українських регіонів, в яких найчастіше затримують заробітну плату.

За станом на перше травня борг по зарплаті перед працівниками Харкова і області склав 289,9 мільйонів гривень, повідомив "ГородХ".

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Експерти обласного управління статистики попередили про те, що частина підприємств на Харківщині може так і не розплатитися за боргами зі своїми працівниками. Незважаючи на те, що в даний час заборгованості поступово виплачуються, цей процес може бути припинений в будь-який час. Для того, щоб таке сталося, необхідно лише одна умова.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

"Існує ймовірність, що з працівниками не розрахуються. Це стосується підприємств, які оголосили себе банкрутами. Якщо підприємство оголошує себе банкрутом, то шанси отримати свої гроші зводяться до мінімуму. Іноді навіть продаж майна підприємства не дозволяє повністю покрити ту заборгованість, яка є перед працівниками", - попереджають експерти.

Велика частина заборгованості по Харківщині, складова майже 223 мільйони гривень, належить саме тим підприємствам, які знаходяться у стадії банкрутства.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.