На Харківщині був зафіксований черговий випадок нападу собаки на людину, причому на цей раз постраждала маленька дитина.

Про те, що трапилось, повідомили у відділі комунікації поліції в Харківській області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пригода було зафіксовано в кінці минулого тижня в Чугуєві, що на Харківщині.

П'ятирічна дівчинка Поліна грала у дворі, де на неї накинувся злетіла з прив'язу сусідська собака. Тварина могла заподіяти дитині серйозні травми, проте, на щастя, на допомогу Поліні нагодився сусід. Він і відтягнув від дитини злого пса. Мама дівчинки досі не може знайти слова, щоб віддячити спасителя.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

У звичайно підсумку дитини з численними рваними ранами голови привезли в районну лікарню. Поліні наклали шви і забинтовали голову, а вже до вечора відпустили додому – її рани не були важкими. Інформацію про інцидент внесли до журналу єдиного обліку Чугуївського відділу поліції. Зараз поліція встановлює обставини інциденту, щоб притягнути до відповідальності тих, з чиєї вини постраждала дитина. Подальше майбутнє собаки теж поки невідомо. У будь-якому випадку, понести відповідальність має її власник.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.