Скандальний мер Харкова Геннадій Кернес розповів про сплановану на міську раду атаку, яка нібито станеться з метою дестабілізувати обстановки в місті.

Політик зробив відповідне попередження на зборах об'єднаних опозиційних сил "Довіряй справах", про що повідомив "Медіапорт".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Геннадій Кернес, судячи з усього, не збирається вислуховувати різні думки щодо резонансних питань, які назріли в Харкові. Для опозиційного політика існує лише одна точка зору: та, якої дотримується він сам. Кернес приймає рішення, які викликають як мінімум хвилю обговорень, однак він не збирається нікому нічого доводити. При цьому мер здатний на досить хитру гру, що підтвердило чергове його заяву.

Поліція вже готова захистити чиновників

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Ми вже знаємо, що готуються радикально налаштовані націоналісти атакувати нас і так далі. І тут ми повинні проявити ту толерантність, яка нам притаманна, щоб ми показали людям, що ми не ті, хто кричить, а ми ті, хто говорить і робить, говорить і робить або не говорить і робить", - пояснив Кернес.

Інакше кажучи, у Харкові готують силовий сценарій на випадок, якщо проти рішення місцевих чиновників виступлять патріотично налаштовані українці. І Кернес, судячи за його словами, вже намагається виправдатись за можливі заворушення в місті.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.