Сьогодні у Харкові та на території Харківської області запанує задушлива спека, яка не дасть українцям спокою навіть після заходу сонця.

Українська Гидромецентр просить не забувати про питний режим, що особливо важливо в таку аномальну погоду.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вранці стовпчики термометрів невблаганно поповзуть вгору, досягаючи місцями тридцяти чотирьох градусів. Нинішній Сильні дощі, а місцями навіть грози, її турбували харків'ян весь останній тиждень, сьогодні відступлять. Враховуючи, що трохи перевести дух і відпочити від задушливої духоти, накрила регіон минулого тижня, не вийде, варто максимально обережно ставитися до проведеного на вулиці часу. Існує небезпека отримання сонячного удару, і це дуже серйозна проблема.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За даними синоптиків, вночі температура повітря складе до двадцяти градусів вище нуля. Вітер південний з поривами в чотири метри в секунду. Практично повний штиль призведе до того, що навіть уночі буде дотаточно душно.

Варто очікується мінлива хмарність з незначними опадами. А завтра вранці на небо повернеться яскраве сонце. Опадів не передбачається ще досить довго, так що варто приготуватися до тривалого, спекотному літу. Втім, це саме те, чого ми очікували. Головне при цьому берегти своє здоров'я, насолоджуючись спекотними днями.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.