Колишній мер Нью-Йорка і персональний юрист глави Білого Дому Дональда Трампа Рудольф Джуліані допоможе створити в Харкові ситуаційний центр для більш якісної роботи національної поліції і ДСНС.

З відповідною заявою в інтерв'ю theБабелю виступив глава міста Геннадій Кернес.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Останнім часом Рудольф Джуліані багато допомагає Україні, і Харків, куди екс-глава Нью-Йорка приїжджав ще в 2017-му році, не стане винятком. Як відомо, Джуліані був мером Нью-Йорка під час атаки терористів одинадцятого вересня 2001-го року, так що він не з чуток знає про те, як зробити роботу служб швидкого реагування найбільш ефективною.

"Джуліані чудово розбирається в проблемах юридичної безпеки та міського простору. Побачивши, що тут є необхідність створення ситуаційного центру для більш якісної роботи поліції і ДСНС, запропонував допомогти. Ми працюємо з його представниками", - пояснив Кернес.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Рудольф Джуліані

За словами харківського мера, українська делегація вже побувала в США, де ознайомилася з тонкощами роботи знаменитої служби порятунку 911. І тепер Рудольф Джуліані постійно консультує Україну в питанні оптимізації роботи відповідних служб у нашій країні. Крім цього, Україні допомагають ще й ізраїльтяни, що теж дозволяє розраховувати на хороший результат.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.