В Харківській області збираються зняти кіно, в головних ролях картини буде задіяно багато дітей.

Згідно з інформацією порталу "UA:Харків", мова йде про зйомки справжнього українського мюзиклу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зйомки дитячого фільму проходять в одному з літніх таборів під Харковом. Картина називається "Дронины Мандроны", і зараз завершується другий день підбору акторів. Всім зайнятим у роботі над стрічкою дітям не більше дванадцяти років. За словами режисера фільму Катерини Балабай, це історія про хлопчика Андрія, який хоче перемогти в IT-конкурсі. Дроня - це хлопчик Андрій, так його називають батьки і друзі. Мандроны - це балаканина, нісенітниця, гра слів.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Режисер фільму розповів про те, що основна частина зйомок відбудеться в Харківській області, але плануються виїзди і в інші регіони. На участь у фільмі було подано 368 дитячих заявок, з яких вибрали шістдесят осіб. Прем'єра фільму пройде навесні наступного року, а подивитися картину можна буде практично у всіх українських кінотеатрах.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.