Мер Харкова Геннадій Кернес чудово орієнтується в реаліях сучасної української політики, що неодноразово доводив своїми вчинками.

Одіозний голова міста не проти об'єднати сили з командою президента України Володимира Зеленського, повідомив Telegram-канал "Подслушано Одеса".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Активність Геннадія Кернеса зростає прямо пропорційно часу, що залишився до чергових виборів. При всій критиці, що постійно звучить в його адресу, політик примудряється не просто "залишатися на плаву", але й займати високі керівні посади. Багатьом чудово відомі ключові помилки Кернеса, ось тільки він залишається "непотоплюваним".

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Здається, тепер все остаточно зрозуміло, що Кернес володіє необхідним політичним чуттям. Так звана "Партія мерів" вирішила приєднатися до "Слуги народу". До цього "Довіряй справах" вже встигла об'єднатися з Опозиційним блоком", партією "Наші" і "Відродження". А тепер Кернес заявив, що хоче сформувати коаліцію з Зеленським. "Ми бачимо себе учасниками коаліції з партією президента. Ми будемо допомагати йому, щоб усе виходило з того, що очікують від нього люди", - пояснив мер Харкова. Залишається тільки зрозуміти, чи потрібно це самому Зеленському. І дуже хотілося б, щоб відповідь на це питання не розчарувала Україну.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.