Жителям Харкова і Харківської області є, куди відправити дітей на відпочинок у літній оздоровчий період.

Заступник голови Харківської обласної держадміністрації Анатолій Бабічев в інтерв'ю "Урядовому кур'єру" розповів про те, що на Харківщині почали працювати 720 закладів для оздоровлення та відпочинку дітей.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Всі ці заклади були відкриті у першій декаді червня поточного року, однак не виключений варіант, що в найближчому майбутньому запрацюють ще кілька установ для дитячого відпочинку. До теперішнього моменту вісімдесят шість тисяч дітей вже заселили чотирнадцять стаціонарних таборів області, а також відпочивають і оздоровлюються в 686 таборах з денним перебуванням та 20 таборах праці і відпочинку. За межі області на оздоровлення за рахунок обласного бюджету спрямовано 1550 дітей пільгових категорій.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Згідно з інформацією чиновника, зараз близько дев'яноста тисяч дітей перебувають на оздоровчому відпочинку, що становить 36,4% від планових показників. За підсумками минулорічної оздоровчої кампанії Харківська область посіла перше місце в Україні за кількістю охоплених дітей та якістю відпочинку. Метою Харківщини є оздоровлення якомога більшої кількості дітей, а також збереження лідерської позиції з даного питання.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.