Мер Харкова Геннадій Кернес допустив чергову помилку, яка може мати серйозні наслідки, враховуючи загальний фон роздратованості у місті.

Амбіції окремих чиновників міської ради дорого обійдуться бюджету міста, повідомив повідомляє Харківський антикорупційний центр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За проект капітального ремонту "Каскаду" доведеться заплатити набагато більше, ніж планувалося спочатку. У грудні 2017-го року комунальне підприємство "Харківзеленбуд", на балансі якого і зареєстрований багатостраждальний "Каскад", замовило проект його капітального ремонту у Артема Прощенко за 1,49 мільйона гривень. Деньгиза роботи згідно з договором були заплачені ще в лютому 2018-го року. А одинадцятого червня 2019-го року комунальне підприємство "Харківзеленбуд" уклало з ТОВ "Проектна група AV" договір по виготовленню проекту на капітальний ремонт "Каскаду" загальною вартістю 1,29 мільйона гривень.

Ремонт дійсно потрібен

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Таким чином, ремонт "Каскаду" обійдеться Харкову набагато дорожче, ніж планувалося. Враховуючи "дірки" в міському бюджеті, це може стати серйозною проблемою. Харків'яни можуть задати самим собі риторичне питання: "Хто насправді за це заплатить?" Відповідь викличе вкрай неприємні емоції. Тим часом, Геннадій Кернес збирається пробитися у Верховну Раду України…

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.