Поліція повідомляє, що загорання сталися в Шевченківському, Московському та Київському районах.

Першою постраждала автівка 36-річного мешканця Харкова. Його машина загорілась біля будинку №66-б на проспекті Перемоги. Встановлено, що невідомі розбили скло задньої двері та кинули в салон запальну речовину.

Вогонь пошкодив салон автомобіля, але пожежу ліквідували. Речові докази вилучели. Інформацію про підпалення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Міри покарання статті передбачають від 3 до 10 років позбавлення волі.

Цієї ночі, 20 червня, підпалення відбулося о 3:14 на вулиці Гвардійців Широнінців. Горіла Mazda 34-річного чоловіка, згодом вогонь перейшов на Mitsubishi, що стояло поруч.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Також 20 червня надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Гоголя. Поліцейськими було встановлено, що автівка належить 30-річному громадянину. Напередодні ввечері він приїхав до друга і залишив машину за заначеною адресою. Займання сталося з лівої частини біля колеса, згорів моторний відсік. Речові докази з чергового місця злочину вилучені. Поліцейські намагаються встановити, хто причетний до страшних підпалів.

Напередодні портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві палав великий бізнес-центр.

Нагадаємо, кабінет чиновників закидали коктейлем Молотова.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі оголосили найвижчий рівень пожежної небезпеки.

https://www.youtube.com/watch?v=IgoR9JPtA-o