Партія “Слуга народу” на Харківщині висунула одним з кандидатів на парламентські вибори Євгена Пивоварова, який у списку партії йде під №175, повідомляє портал Depo.ua.

Цей підприємець є одним із засновників ТОВ “Тайфун 2000” та ТОВ “Капсулар”, іншими співзасновниками яких є брати Василь та Андрій Зайцеви. Ці імена також фігурували у справі скандально відомої Олени Зайцевої, яка два роки тому стала учасницею резонансного ДТП в Харкові, яке забрало життя шістьох людей.

Крім того повідомляється, що Василь Зайцев вже у цьому році був позбавлений водійських прав за керування у нетверезому стані.

Раніше партія “Слуга Народу” запустила процедуру постпраймеріз, запропонувавши громадськості самостійно перевірити кандитатів та обіцяли відсікати тих, хто не пройде перевірку.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Нагадаємо, що раніше повідомлялось про те, що за списками “Слуги народу” на парламентські вибори йтиме герой одного з реаліті-шоу.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що в рядах президентської політсили на вибори також йде “світська левиця” Маргарита Шов.

Також “Знай.ua” повідомляв, що від “Слуги народу” в Верховну раду балотуватиметься шоумен Олександр Скічко.