П’яний харків’янин влаштував дебош в одній з міських маршруток, поранивши водія, повідомляє портал “Город Х”.

Пасажири маршрутки зробили зауваження двом молодикам, які гучно розмовляли, нецензурно лаялись та заважали іншим людям. Також водій спробувати вивести дебоширів на вулицю, але один з них розбив пляшку та наніс чоловіку поранення. Спільними зусиллями пасажирів все ж далось висадили хуліганів з мікроавтобуса, але вони не заспокоїлись — розтрощили заднє скло, відламали двірники, спробували розбити переднє скло та відірвали номерний знак.

Одного із хуліганів скрутили самі містяни. На суді він зізнався, що не розумів, що робить, бо був п’яний та отримав три роки умовно, а також зобов’язання відшкодувати збитки на суму 30 тисяч гривень. Інший дебошир втік.

Нагадуємо, що вчора на одній із станцій харківського метрополітена сталось підтоплення — прорвало одну з труб комунікацій.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що мешканці Харкова створили петицію до міської влади з вимогою зменшити інтервали руху потягів метро.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що у Харкові найближчим часом закуплять 36 потягів метро та відкриють дві нові станції.