Подруга загиблого у селі Таранівка Зміївського району випускника Валерія Анатасія розповіла подробдиці трагічного випадку, повідомляє “Politeka” з посиланням на портал “АТН”.

За словами дівчини, усі були з різних компаній. Частина хлопців вживала спиртні напої. Самого початку конфлікту Анастасія не бачила, але бачила, що після удару головою об асфальт Валерій втратив свідомість. Швидку викликати не стали — ймовірно боялись приїзду поліції.

Як розповіда Анастасія, після бійки Валерій скаржився на сильний головний біль, але видимих пошкоджень майже не було. Про те, що він помер, дівчина дізналась наступного дня від бабусі хлопця. Хто почав бійку, Анастасія не знає. Але коли дівчина наступного дня побачила другого хлопця, то він від неї просто відвернувся.

Нагадуємо, що святкування випускного в Таранівці завершилось бійкою між двома хлопцями, в наслідок якої один з них вдарився головою об асфальт та невдовзі помер.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що у Харкові отримав адмінпокарання чоловік, який кинув пляшку в свого товариша та розсік йому губу.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що п’яною бійкою завершилось святкування випускного в одній з кав“ярень Херсона.