У Харкові сотня курсантів ХНУВС стали офіцерами. На цей раз не обійшлося без романтичних моментів.

Про це повідомляє портал "5 канал"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За великим букетом троянд на подвір'ї Харківського університету внутрішніх справ сховався Олександр. Доки його наречена чекає від коханого привітань з нагоди закінчення вишу, хлопець готується сказати важливіші слова.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показати ще

Відомо, що запропонувати коханій руку і серце Олександр Стефанович вирішив ще рік тому. Він ретельно обирав каблучку, яка зроблена на замовлення – золото з діамантом.

Аби дізнатися розмір, довелося хитрувати: "Потрібно було і через батьків дізнаватися, згодом була продумана історія з придбанням іншої обручки, але, скажімо так, у нас не вийшло. І так був отриманий нам потрібний розмір".

Про наміри коханого новоспечений лейтенант Аліна Даньшина – не здогадується. Потім прощання з прапором університету, посвята у правоохоронці та останній вальс випускників. Після прощального танцю Аліна й чує несподіване питання – і відповідає: "Так!"

Нагадаємо, що під час футбольного матчу четвертої ліги чемпіонату Румунії на полі стався кумедний епізод. Лайнсмен-чоловік запропонував руку і серце і ланйсмену-дівчині, яка відповіла згодою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", американська співачка Дженніфер Лопес прощається з колишнім життям, яка була наповнена самотністю. Її коханим став 43-річний баскетболіст Алекс Родрігес, який запропонував їй одружитися.

Також портал "Знай.ua" писав, що італійський боксер Карміне Томмазоне зробив пропозицію руки і серця дівчині після того, як зазнав поразки від мексиканця Оскара Вальдеса в титульному бою в передмісті Далласа Фріско (США).