Великий резонанс викликало встановлення у харківському парку Сафарова нових лавок, повідомляє портал “MyKharkov.info” з посиланням на Харківський антикорупційний центр.

Причиною скандалу стала вартість цих лавок, кожна з яких обійшлась місту в 12,5 тисяч гривень. А від початку ціна лавки була ще вищою — 14,5 тисяч гривень. В інших парках та скверах Харкова встановили ще більш дорогі лавки.

Так, лавки у парку “Стрілка” обійшлись у 17450 гривень за штуку, в Молодіжному парку — від 13,8 до 19,3 тисячі гривень за одну лавку. І це при тому, що, згідно із даними антикорупціонерів, нову лавку з німецьким покриттям можна придбати за 3,8 тисяч гривень.

Нагадаємо, що нещодавно Михеїл Саакашвілі вимагав від мера Харкова Геннадія Кернеса продати усю закордонну нерухомість для того, щоб розрахуватись з боргами міста.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Києві демонтують близько 100 літніх майданчиків ресторанів, які їх власники встановили незаконно.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що міст над колектором на житловому масиві Осокорки, який наразі демонтують, був зведений за усіма державними будівельними нормами і був частиною очисної системи.