Прикордонники Дворічанського району Харківської області цілу ніч намагались наздогнати потяг з контрабандою, який їхав до Росії, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, до прикордонників надійшло повідомлення про те, що вантажний потяг, якиї прямує до Росії, зробить незаплановану зупинку біля населеного пункту Лиман для того, щоб довантажитись контрабандою. Коли прикордонники прибули на місце, то побачили шістьох невідомих, які переносять до вагонів картонні коробки з двох “Газелей”, які стояли поруч.

З’ясувалось, що цей потяг вже пройшов прикордонний контроль перед тим, як стати на невеликій станції на “довантаження”. А в коробках виявились три тонни грецьких горіхів. Коли схема розкрилась, машиністи “натисли на газ”, але на найближчій станції потяг був заблокований.

Наразі матеріали справи передано до Національної поліції.

Нагадуємо, що в середині липня в аеропорту Харкова прикордонники викрили українця, який повертався з Польщі з партією наркотиків.

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що харківські прикордонники затримали громадянина Азербайджану, який намагався нелегально перетнути кордон України з Росією.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що львівські прикордонники викрили контрабандистів, як намагались потягом провезти до Польщі велику партію цигарок.