На минулому тижні аварія на трасі Київ-Харків поблизу Люботина забрала життя молодої родини Євгена та Анастасії Еткало, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється — вони їхали в Харків на попутній машині, яка на з’їзді з нової Симферопольської траси на великій швидкості влетіла під фуру, яка повертала у бік Києва.

Люботинські автолюбителі в усьому звинувачують організацію руху на цій ділянці траси, на якій з’їзд у бік Києва облаштований незадовільно, оскільки на великій вантажівці чи автобусі там дуже складно вчасно завершити поворот через дуже щільний рух.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також місцеві автовласники вважають, що водія фури призначать винуватцем, хоч його вини тут нема — він починав рух, коли легковика ще не було видно, з огляду на його швидкість, і передбачити його появу не було можливо.

Крім того, повідомляється, що в рамках реконструкції цього з’їзду, яку обіцяють зробити, на ньому облаштують дворівневу розв’язку.

Нагадуємо, що нещодавно у Києві карета швидкої допомоги, що поверталась з виклику, врізалась в легковик.

Також Знай.uа писав, що під Львовом два легковики зіткнулися лоб в лоб, медики рятують життя.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що смертельна ДТП перелякала українців, багато постраждалих.