У Харкові знайшли господаря чорного російського тер’єра, який бігав вулицями та знаходився на перетримці в іншій родині, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, пес на їм’я Лорд належав пенсіонеру, який внаслідок нещасного випадку впав у кому. Коли чоловік вийшов з коми та повернувся додому — він одразу почав шукати Лорда.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Хоч пенсіонер сам ще ледве ходить — чотирилапого друга йому повернули. Крім того, сусіди чоловіка пообіцяли допомагати йому доглядати за Лордом.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно вандали влаштували погром в харківському “дворі домашніх тварин”, де розбили одну статую та ще декілька вкрали.

Як повідомляв портал Знай.ua вандали напали на храм на Тернопільщині

Також Знай.иа писав, що міст Кличко тріснув двічі: українці швидко вирахували міфічних "вандалів". Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про яких вже заговорили в Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється в іншому.\