Харківський міський голова Геннадій Кернес підтримав проект “фонтану з мавпами”, який планують відкрити на день міста 23 серпня, повідомляє портал "Politeka".

Як повідомлялось, новий фонтан матиме чотири яруси, на кожному з яких будуть зображені мавпи — загалом скульптурна група складається з 13 мавп. На думку Кернеса, фонтан символізує те, що неподалік від нього знаходиться зоопарк.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Однак, мешканці Харкова не в захваті від нового фонтану та назвали це “кернесансом”. А деякі коментатори кажуть, що навіть наступник Кернеса навряд чи це знесе, оскільки гроші будіть потрібні на інші витрати.

Нагадуємо, що на початку серпня Кернес повідомляв про те, що з озера у саду Шевченка виселять чорних лебедів та збудують там фонтан.

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.