Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична провела нараду щодо екологічної ситуації на Харківщині, повідомляє портал “Вечірній Харків”.

Під час наради Світлична віддала розпорядження правоохоронним органам оперативно та чітко реагувати на усі факти, пов’язані з екологічною безпекою — забруднення атмосфери та води, незаконне знищення рослин та тварин. Також губернатор зауважила, що останнім часом зафіксовано чимало фактів незаконної вирубки лісів, браконьєрства та шкідливих викидів підприємств.

Також Світлична відмітила незадовільну роботу Департаменту екології та природних ресурсів, через що його буде розформовано, а функції цього департаменту будуть передані Департаменту житлово-комунального господарства, в якому створять новий підрозділ.

Нагадуємо, що мешканці Харкова неодноразово скаржились на шкідливі викиди Харківського механічного заводу, через які неможливо відкрити вікна їхніх квартир.

Як повідомляв портал Знай.ua, фахівці обласного лабораторного центру МОЗ провели дослідження пляжів в Запоріжжі.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що архівні документи, які до недавнього часу зберігалися під грифом" секретно, нарешті оприлюднили.