В райцентрі Люботині Харківської області розпочався пілотний проект із впровадження у школах системи опановування “м’яких навичок”, повідомляє портал “Комментарии”.

Як повідомляється, цей проект СЕЕН базується на трьох вимірах знань — усвідомленість, залученість та співпереживання. Він вже пройшов випробування у 500 школах країн усього світу. Результатом впровадження цього проекту має стати зниження рівня буллінгу та збільшення загального задоволення учнів, отримання задоволення від навчання та покращення рівня успішності.

Нова українська школа

Якщо результати цього експерименту будуть визнані подитивними, то Міністерство освіти та науки розгляне впровадження СЕЕН у школи по всій країні вже у наступному році.

Нагадуємо, що на початку тижня відбулась сесія, присвячена інклюзивному навчанню в Україні.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Новосад розповіла про те, що найближчим часом планується зустрітися з представниками пілотних шкіл, де діти рухаються на рік швидше, ніж у звичайних школах.

Також портал Знай.ua писав, що забрали прямо зі школи – маленька дівчинка пропала в Нікополі, батько просить усіх небайдужих допомогти в пошуках.