Для бажаючих зняти квартиру на довгий термін у Харкові існує чимало бюджетних варіантів, повідомляє портал “057.ua”.

Як повідомляється, найдешевшими є однокімнатні квартири. Серед них найбільш бюджетним є варіант однокімнатного житла площею 34 квадратних метри біля станції метро “Студентська”. За квартиру в гарному стані з технікою та меблями господарі просять 3850 гривень на місяць та готові здати її родині чи студентам.

Квартири

Є також чимало варіантів для тих, хто може дозволити собі платити трохи більше — від 5 тисяч гривень. Найдорожчою серед них є оренда квартири біля Південної Залізниці. За однокімнатне житло площею 31 квадратний метр в гарному стані з технікою та меблями просять 7500 тисяч гривень на місяць а також сплату за світло та воду.

Нагадуємо, що експерти з нерухомості відзначили зростання вартості квартир на вторинному ринку Харкова в порівнянні з минулим роком.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, харківська поліція затримала жителя селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова.

Також Знай.uа писав, що багатьом львів'янам у ці вихідні не вдасться скористатися звичним маршрутом громадського транспорту.