Харківська міська рада подала на Кабінет міністрів позов до Окружного адміністративного суду Києва, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, таким чином харківські депутати хочуть примусити Уряд затвердити Єдиний національний реєстр пам’ятників Другої світової війни 1939-1945 років, який мав бути створений ще декілька років тому згідно із Законом “Про увічнення перемоги над нацизмом”, який Верховна рада прийняла ще у 2015 році.

У ВС пояснили, в яких випадках скасовують вирок суду

В позовній заяві відповідачем вказаний не лише Кабінет міністрів, а також Міністерство культури, молоді та спорту, і Український інститут національної пам’яті.

Нагадуємо, що вчора міська рада Харкова прийняла звернення до Президента Володимира Зеленського, у якому вони висловили підтримку його діям щодо встановлення миру на Донбасі.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Також Знай.ua писав про те, що хто залишиться без субсидій: в Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.