У середу, 6 листопада, у центрі Харкова на площі Свободи активісти зібралися на пікет і вимагають зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, який прибув сьогодні до міста з робочим візитом.

Про це повідомляє NewsRoom з місця події.

На акцію зібралися переважно представники громадських організацій "Національний корпус", "Традиція і порядок", а також волонтери та небайдужі громадяни. Активісти вийшли з плакатами "Чому за окуповані території маємо відповідати ми, а не окупант", "Ні капітуляції чи ти чуєш тільки про погоду?", "Моніка Кабаєва, 42 роки. Без комплексів і табу", "Ти не лох, але я мерзну", "Сьогодні Золоті, завтра Харків і вся Україна", "За зраду доведеться відповісти". На площі Свободи зібралися близько сотні людей.

Харків'яни очікують на зустріч із президентом

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

Журналісти повідомили, що мітингувальники виступають насамперед проти "формули Штайнмайера", введення реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для підприємців, а також вимагають від Володимира Зеленського терміново втрутитися в ситуацію з опаленням у Харкові.

"Ми хочемо поговорити з президентом. Якщо він хоче вести діалог тільки з військовими, вони є серед нас. Якщо президент не поговорить з нами, ми будемо будемо звертатися до губернатора. Будемо чекати до тих пір, поки не стане відомо, що Зеленський полетів з Харкова", - розповіла мітингувальниця.

Мітингувальники сподіваються достукатися до президента

Варто нагадати, що у рамках поїздки до Харкова президент планує відвідати завод імені Малишева, а також візьме участь у нараді з приводу проблем в "Укроборонпромі" і представить нового голову облдержадміністрації.

Також містом ходять тривожні чутки щодо "замовних" провокації щодо президента у Харкові. Відповідною інформцією поділився Telegram-канал "Шаурма Зеленського".

"Цього разу розгойдувати човен збираються колишній глава адміністрації президента Ігор Львович Райнін, господарі Мегабанку і розкрадачі державних активів підприємства "Турбоатом" Логвиненко і Суботін. Вони вже намагаються скупити громадськість області, щоб організувати "теплий прийом" Президенту і новому губернатору. Ситуація готується набагато крутіша, ніж в Тернополі ...", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у середу, 6 листопада, президент України Володимир Зеленський відбув з робочою поїздкою в Харківську область.

Як повідомляв Знай.uа, золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.