Новоспечений губернатор Харківщини Олексій Кучер прокоментував проблеми з опаленням, оскільки у деяких населених пунктах області люди досі сидять з холодними батареями.

Олексій Кучер, Суспільне

Відповідним коментарем Кучер поділився на своїй сторінці у Facebook.

Губернатор заявив, що в Куп'янську і Чкаловському досі немає опалення через непрофесійні дії попереднього керівництва ХОДА. За його словами, не були вчасно добудовані гібридні міні-котельні.

"Зокрема, в селищі Чкаловському проблема виникла через недобудови гібридних міні-котелень, будівництво яких спочатку було заморожено ХОДА, а потім просто не здано в експлуатацію в обіцяні терміни. Також влітку цього року були розірвані необхідні договори", - вважає Кучер.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

За словами соратника Зеленського, зараз "терміново приймаються заходи", і до 13-14 листопада всі процедури будуть завершені.

Нагадаємо, у середу, 6 листопада, президент Володимир Зеленський прибув до Харкова із робочим візитом і побував на легендарному заводі імені Малишева.

Як повідомляв Знай.uа, золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.