Стало відомо, що в п'ятницю, 6 листопада, у Харкові працівники СБУ затримали кількох людина, які були причетні до злому серверів Демократичної партії Сполучених Штатів Америки на минулій президентській гонці. Про це повідомляє Telegram-канал "Розвідник".

СБУ затримала групу хакерів

Групу зловмисників затримали по оперативному запитом Агентства національної безпеки Сполучених Штатів Америки у рамках розслідування справи про хакерську атаку на Національний комітет Демократичної партії – організацію, координуючу діяльність демократів.

СБУ затримала групу хакерів

Нагадаємо, що за даними South China Morning Post, чоловік в Китаї витратив на свого персонажа в грі MMORPG Justice Online 1,4 мільйонів доларів. Його приятель випадково продав цього персонажа всього за 552 долара. Чоловік подав позов проти ігровий компанії NetEase і свого друга.

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, дослідники безпеки в Check Point кажуть, що компанія виявила докази того, що китайським хакерам вдалося перехопити гроші в розмірі 1 мільйона.

Також портал Знай.ua писав, що США ввели санкції проти російських кіберзлочинців, під заборону потрапили й українці. За однією з них обіцяють нагороду в 5 мільйонів доларів.