Харків'яни просять заборонити будь-яку підприємницьку діяльність з використанням коней в центрі міста. Городяни впевнені, що для цього повинні бути спеціально відведені місця.

Відповідна петиція зареєстрована на сайті Харківської міської ради.

Так, харків'яни просять місцеву владу заборонити будь-яку підприємницьку діяльність з використанням коней в центрі міста. Городяни розповіли, що на площі Свободи практично щовечора збирається близько двадцяти коней. Всі тварини справляють свої потрібні в невідведеному для цього місці, а також вони можуть це зробити, просто під час переміщення від місця до місця.

Ілюстративне фото

Харків'яни просять перевезти все це в спеціально відведене для цього місце, щоб прогулянка в центі міста не зіпсувалася неприємним запахом.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

"Вся радість від краси ялинки та прикрас на площі дуже швидко змінюється відразою від всього, що відбувається навколо", – пише автор петиції.

Нагадаємо, раніше у Львові одурілі коні знесли лавку з людьми, дитина в реанімації: городяни поставили Садовому жорсткий ультиматум.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів.

Портал "Знай.uа" повідомляв, що під Харковом скажена лисиця закрила на карантин ціле село: як не потрапити в лапи рудої бестії.