Харківщина опинилася на 4 місці в Україні за кількістю п’яних водіїв на дорогах.

Про це повідомив перший заступник керівника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй сторінці в Facebook.

Харків та область потрапили до лідерів за кількістю п’яних водіїв за кермом. У 2019 році на дорогах Харкова та області патрульні виявили понад 6 тисяч п'яних водіїв. За попередній рік правоохоронці склали 6106 протоколів за фактом керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння (ст.130 КУпАП).

Іоюстративне фото


На першому місті за кількістю п’яних водіїв Дніпропетровська область. Там піймали понад 13 тисяч водіїв напідпитку. На другому – Київ, тут склали 11 737 таких протоколів. У Київській області – 7309.


Менше всього протоколів склали у відділі патрульної поліції АР Крим та Севастополі – 171. Всього в Україні за 2019 рік правоохоронці склали 115 тисяч протоколів за фактом керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння (ст.130 КУпАП).

Нагадаємо, раніше ми повідомляли кілька порад допоможуть вам заощадити на паливі.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" влада підготувала українським автолюбителям новий сюрприз — в цьому році значно збільшили розмір податку на автомобілі.

Знай.uа" писав, що Українці масово відмовляються від бензину і переробляють свої авто під систему LPG-газу.