На Харківщині під суд піде пенсіонер, який розбещував дев'ятирічну дитину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Як повідомляється, познущавшись над дівчинкою, 67-річний злочинець відвів її до себе на місце роботи – в котельню, і замкнув її там.

За інформацією правоохоронців, чоловік втерся у довіру до дитини, і скористався цим. Сім'я дівчинки живе бідно, а чоловік пригощав дитину смаколиками і завів з нею дружбу.

Коли пенсіонер запросив дівчинку до себе додому «подивитися мультики і пограти в комп'ютерні ігри», та довірливо пішла з чоловіком. У квартирі він зґвалтував дитину, а на наступний день, злякавшись, що про злочин стане відомо, відвів її в котельню і закрив у підсобному приміщенні.

Весь цей час мати дівчинки шукала її. Після того, як дитина не повернулася додому з прогулянки, жінка звернулася за допомогою в поліцію. Співробітники правоохоронних органів оперативно розшукали зниклу дівчинку, а її кривдника затримали.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Злочинцеві загрожує до 8 років в'язниці, раніше він вже затримували за аналогічні злочини.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Також Знай.uа писав, що у Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусну листування, надалі плануючи зносини.