У Харкові на закритій вечірці, присвяченій 50-річчю екс-нардепа Ігоря Котвіцького, виступила скандальна російська зірка Любов Успенська.

Любов Успенська, Instagram

Про це свідчать публікації доньки колишнього парламентарія Віолетти в Instagram, яка наразі є студенткою ХАІ.

Колишній нардеп Ігор Котвіцький, фото: Уніан

Дівчина зняла ряд stories з виступами відомого білоруського хіп-хоп виконавця Серьоги і двох музикантів з РФ. Перед гостями свята заспівали репер Льоша Свик і Любов Успенська. Варто нагадати, що попередній візит зірки шансону до України викликав шквал обурення активістів, оскільки, за даними ЗМІ, Успенська публічно зізнавалася в коханні до російського президента Володимира Путіна і відвідувала Крим з концертами після анексії.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Любов Успенська, скріншот Іnstagram

Однак співачці не був заборонений в'їзд в нашу країну, а на її концерті навіть відзначився головний радикал країни Олег Ляшко.

Варто нагадати, що Ігор Котвицький був обраний у Верховну Раду в 2014 році від партії "Народний фронт". У парламенті попереднього скликання він вважався одним з найбагатших нардепів. Зокрема, в 2015 році в декларації бізнес-партнер Арсена Авакова засвітив мільярд гривень. Котвицький неодноразово ставав героєм журналістських сюжетів і зйомка одного з них закінчилась нападом охорони шикарного котеджного селища на співробітників проекту "Наші гроші".

Свій 50-й день народження колишній парламентарій святкував на гольф-курорті "Superior Golf And Spa Resort", що належить відомому бізнесменові Юрію Сапронову.

Нагадаємо, співачка Любов Успенська пригледіла собі пару.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Успенська похизувалась фото з Лободою: фанати співачки помітили цікаву деталь

Також "Знай.ua" писав, що Пенсійний фонд подав на Расторгуєва до суду, чим завинив улюбленець Путіна