У Харкові врятували рибалку на Основ'янському озері, який знаходився в 30 метрах від берега.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Харківщини.

Так, у Харкові на Основ'янському озері місцевий житель побачив потопаючого рибалку з вікон своєї квартири і повідомив про це рятувальникам. На місце події оперативно прибула бригада рятувальників.

На Основ'янському озері врятували потопаючого рибалки

Співробітники ДСНС встановили, що чоловік перебував у 30 метрах від берега і тримався за край криги. Біля нього на дерев'яній дошці перебував чоловік, який намагався його врятувати.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Рятувальники за допомогою гумового човна наблизились до потерпілого і кинули йому рятувальну мотузку, за допомогою якої витягли його на берег. На місце події викликали бригаду швидкої допомоги, щоб оглянути потерпілого.

За інформацією рятувальників, чоловік опинився у воді з необережності, все через те що він рибалив на дуже тонкому льоду.

Співробітники ДСНС закликають городян дотримуватися всіх правил безпеки і в жодним разі не виходити на тонкий лід, щоб уникнути НП.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом. Автомобіль марки "BMW" влетів на місцеву АЗС і врізався в бензовоз, який там стояв.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартну хабар.