У Харкові в зоопарку з'явиться громадський туалет, на будівництво якого місто вже виділило 17 мільйонів гривень. Про це розповіли в співтоваристві «Х*евий Харків».

«Звук пилки з "ворсовета" все ніяк не вщухає. Приміром, туалет в оновленому зоопарку обійдеться в 17 мільйонів. Втім, нічого нового», - написали автори посту.

Як повідомляється, за проектом на першому поверсі будівлі «будуть розташовані туалети для чоловіків і жінок», а також перехід в експозиційний павільйон "Тераріум".

На другому поверсі планують облаштувати технічне приміщення. У вартість туалету входять роботи по монтажу «гарячого і холодного водопостачання, зовнішнього газопроводу, виробничої і побутової каналізації, вентиляції, електроосвітлення». Сам туалет буде з підвісними стелями, колонами, дизайнерськими інтер'єрами і декоративними панелями.

Очікується, що роботи будуть закінчені до 31 грудня 2021 року.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Скрін, «Х*евый Харків»

Харків'яни неоднозначно відреагували на ініціативу міськради.

«Зовсім *банулись... тут днями фото дитячої лікарні було, так як там постапокаліптичний п**дець... За 17 мільйонів можна не парашу побудувати, а лікарні відремонтувати», «Піз**ц, параша за 17 лямів, зате на Перемозі в 64-му будинку гарячої води немає ще з літа 2019 року. Довіряємо справам», «Може садок або школу, або лікарню відрихтувати на ці гроші?», - пишуть городяни.

«Н-да... В тераріум з туалету я ще не потрапляла, а якщо ще і туалет за 17 лямів... Боюся, я можу забути, навіщо туди прийшла», - зазначає харків'янка.

«Тому що це обличчя міста. А ваші смердючі блощичник без води і ремонту постоять ще років 20!», - резюмують жителі міста.

Нагадаємо, Кернес подарував харків'янам "небо в алмазах": скільки мільйонів спливли з наших гаманців.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.