Скандал навколо будівництва дороги на території ринку "Барабашово" в Харкові вийшов на новий рівень. Ще 13 лютого підприємці, чиї торгівельні точки підлягають знесенню, оголосили про початок безстрокової акції протесту. Тепер навколо ринку виростають справжні барикади, зазначає місцеве видання 057.ua.

Щоб перешкодити будівництву траси, яка повинна з'єднати Салтівку з центром міста, навколо ринку встановлюють півтораметрові «протитанкові їжаки», виготовлені кустарним способом. Їх з'єднали між собою металевими ланцюгами. Привезли бетонні блоки для барикад. Також мітингувальники запаслися шинами, щоб їх палити.

Фото: соцмережі

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію

Показати ще

Крім того, на імпровізованих барикадах з'явились плакати "Побудуйте дорогу в обхід ринку!", "Захистимо свій бізнес за будь-яку ціну", "Кернес, не роби влада своїм бізнесом". За словами глави прес-служби ТЦ "Барабашово" Сергія Зайцева, вантажною машиною перегородили проїзд до ринку. Постійно в «таборі» перебувають близько півсотні осіб.

Фото: 057

Разом з тим у мерії вважають, що причин для занепокоєння немає: "Це суто медична ситуація. Її повинен коментувати спеціалізований лікар".

Нагадаємо, Кернес закатає мільйони в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництво.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.