У Харкові тривають протести на ринку "Барабашово", який планують знести заради будівництва дороги до центру міста. Цього разу 21 лютого на ринок прибули представники комунальних служб, щоб знести арку перед входом. Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom.

Як повідомляється, рано вранці комунальники пригнали техніку для демонтажу вхідної конструкції, розташованої по вулиці Академіка Павлова. У міськраді стверджують, що вона була встановлена з порушенням закону. За словами директора Департаменту інфраструктури Сергія Дульфана, дозвільні документи на арку давно прострочені.

Але спроби робочих демонтувати арку зіткнулися з активними протестами мітингувальників: сталися сутички, в які правоохоронці вважали за краще не втручатися. Мітингувальники вважають, що, якщо конструкція простояла 23 роки і не викликала протестів з боку влади, то і тепер не має.

Фото: соцмережі

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Кран, який пригнали для демонтажу, перегородив рух трамваїв, тому вони тимчасово не ходили. Його прибрали, тільки коли бійки трохи вщухли, а представники міськради та комунальники поїхали з місця подій. Наразі мітингувальники сподіваються оскаржити знесення арки в суді.

Нагадаємо, Кернес закатає мільйони в асфальт заради "Барабашово": скільки висмокче скандальне будівництво.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що Кернеса обклали протитанковими їжаками, назріває битва, - "Захистимо за будь-яку ціну".