У міського голови Харкова Геннадія Кернеса стане на одного помічника більше. Таким чином, загальне число помічників мера досягне семи, стало відомо з повідомлення на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Як повідомляється, сьомою помічницею Кернес призначив 28-річну Ольгу Чичину - депутата міськради від фракції "Довіряй справам" Ольга Чичина. Дівчина посіла депутатське крісло в 2015 році і є представником «молодіжної гілки» політсили, що підтримує Кернеса.

Фото: 2day.kh.ua
Фото: 2day.kh.ua

Крім того, новоспечена помічниця - викладач кафедри міжнародних економічних відносин в Харківському національному університеті імені Каразіна.

В її власності – третя частина квартири в місті, 11 тисяч доларів і дві з половиною тисячі євро готівкою. Її зарплата викладача за минулий рік склала більше 70 тис. грн (майже 6 тисяч гривень на місяць) і ще 27,5 тисяч гривень вона заробила у палаці дитячої та юнацької творчості.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" Харків'яни призначили Кернесу "побачення" в суді, щоб потрапити в мерію.

Також Знай.uа писав, що Жуков повертається? Кабмін Гончарука з тріском програв суд Кернеса у справі скандального маршала.

Нагадаємо, що в Харкові, під будівлею обласної ради, з самого ранку 27 лютого зібралися мітингувальники.