У суботу, 7 березня, у Харкові очікують хмуре, з мінливою хмарністю, погоду. Але дощу не буде, обіцяють на сайті Sinoptik.

Як метеорологи припускають, температура повітря 7 березня у Харкові доповзе до 8-15 градусів тепла, а вночі похолодає до 11 градусів вище нуля.

Найтеплішим день 7 березня у Харкові в 2002 році, тоді на термометрах застиг показник у 18,1 градус вище нуля. А найхолоднішим – в 1964 році, тоді все замерзло в 29-градусний мороз.

Погода в Україні 7 березня, Укргідрометцентр

у народі В цей день поминался преподобний Мойсей Білозерський, а також Маврикій. В цей день зазвичай помічали перших граків, які повернулися з теплих країв. Якщо до цього часу вже встигали повернутися шпаки, то не за горами тепла і сонячна весна.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Крім того, до цього дня жайворонки заспівували свою першу пісню, поверталися качки на озера, в полях можна було помітити перепелів.

За народними прикметами, якщо день 7 березня був холодним, то літо скоріш за все буде дощовим.

Як повідомляв Знай.ua нещодавно стало відомо, що в Україні вже є хворі коронавірусом. Українцям розповіли, які заходи будуть вживатися і як збираються госпіталізувати хворих цією страшною хворобою.

Також Знай.ua писав, на дворі березень і пора платити за зимовим рахунками, а за прострочення оплати за газ тепер потрібно буде сплатити ще більше. Українцям підготували штрафи за кожний день прострочення і розповіли, скільки доведеться платити.

Нагадаємо, цей місяць буде насичений православними святами, хоча найголовніше це те, що зараз триває Великий піст перед Пасхою, а значить є заборони на їжу, на справи і думки.