Харків'яни, яким, незважаючи на карантин з коронавірусу, все-одно треба їхати на роботу, придумали, як обійти заборону на перевезення великої кількості людей в трамваях і тролейбусах. Щоб їх не помітили патрулі поліції, люди активно присідають при наближенні до постів. Відповідне відео оприлюднили у співтоваристві "Харків 1654" у Facebook.

"Кондуктор шостого трамвая кричить і просить сховатися, так як штраф 1000 гривень, всі дружно на прохання присіли", – пише автор відео.

«Писець якийсь...», «Відразу видно харків'ян», «Ранкова зарядка по-харківськи», - дивуються в коментарях.

«Винахідливість... А поліція буде робити вигляд, що не помітили... так і будуть в піддавки викручуватися», «Італія вас нічому не навчила...», «Вірус вже давно. Тому уряду треба було спочатку продумати все, а потім вводити карантин. Адже люди працюють, треба доїхати на роботу. Звичайно, закрити все легше, ніж потрудитися і продумати», «Це не від поліції. Це ззаду хтось чхнув, і вони пригнулися від вірусу», «Стуканули на бідного водія самі ж пасажири. Якщо такі благородні і законослухняні, так треба було самим вийти з маршрутки, а не крисятничати в соцмережах», - обурюються городяни.

Як повідомляв Знай.ua, складно добиратися на роботу під час карантину не лише лікарям, але і працівників продовольчих магазинів. Тому популярним супермаркетам, в яких працює багато персоналу, доводиться змінити графік роботи. Ми розповіли коли вони тепер будуть відкриті.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.

Нагадаємо, зараз у багатьох людей буде чимало вільного часу, особливо у студентів і школярів. Але цей час можна зайняти весело – багато ігор тепер безкоштовні.