Як повідомили в ХОДА, в Харківській області за добу зафіксували одну підозру на коронавірусну інфекцію COVID-19 в 11-місячної дитини.

"На жаль, зафіксовано підозру на коронавірус в 11-місячної дитини з Харкова, яка госпіталізована в реанімаційне відділення обласної дитячої інфекційної лікарні. Дитина з матір'ю повернулася з м. Київ. Мати з дитиною перебуває в лікарні і сьогодні також буде обстежена лабораторно», — повідомив голова Харківської області Олексій Кучер.


Дитина з матір'ю повернувся з Києва. На даний момент мати з дитиною знаходяться в лікарні і сьогодні у жінки буде лабораторне обстеження на наявність коронавірусу.

дитяча лікарня, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

На даний момент малюка госпіталізовано у реанімаційне відділення дитячої інфекційної лікарні.Також медики встановили коло контактів сім'ї, яким проведуть тестування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "вчепився в обличчя" харків'ян, які "довіряють справах" - трюк мера перед виборами підірвав мережу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Разумков розповів, як Рада пережила спалах Covid-19 - контакти з зараженим Шаховим і самоізоляція

Також «Знай.ua» писав, що Кличко повідомив про масштабної хвилі заражень: Covid-19 прогресує – розлючені кияни накрили сторінку мера "гнівним цунамі"