У Харкові мешканці одного з висотних будинків втомилися спостерігати за любовними втіхами в квартирі навпроти, і повісили на під'їзді досить оригінальне оголошення. Фото цього «шедевра» опублікували в групі «Х**вий Харків».

«Парочка з 7-го поверху! Припиніть виставляти свій с*кс напоказ! Навчіться користуватися трусами і шторами. Ви за зиму дістали! Зараз ваш с*кс з батогом знімають діти!», - обурюються автори оголошення.

«А що ще робити на карантині?», - запитують в співтоваристві.

Фото: «Х**вий Харків»

«Навчіть своїх дітей не заглядати у вікна, це їхня квартира і вони що хочуть, те й роблять», «Ну не знаю, добре було б скарги на шум від сусідів. А так - люди у своїй квартирі, можуть робити, що хочуть і самі вибирати ходити в трусах чи немає», - вважають деякі городяни.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

«Всі говорять про права, а про права мова не йде. І якщо йдеться про виховання, то мене в дитинстві вчили, що штори не тільки від сонця захищають. І якщо кожен буде так думати і робити, то це буде аморально. Хто що робить і як робить, або виховує, це на їх совісті. Я кажу, що треба бути людьми і поважати один одного. І особисте життя має бути особистим, а не на показ сусідам», - заперечує один з коментаторів.

«Насолоджуйтесь, поки штори не купили», «Не заздріть чужому щастю», «Хтось дуже сильно заздрить», «Це особиста справа кожного. Вони у себе вдома. А ви займіться дітьми, почитайте їм казки», - вважають треті.

Нагадаємо, раніше "Встромили ніж у серце Києва: вандали розгромили сквер на Подолі

Як повідомляє портал "Знай.uа", у Львові чоловік і дружина померли в один день, і вічна любов тут ні при чому. Вбивцю шукають

Також Знай.uа писав, що Харкові двоє велосипедистів раптово померли посеред дороги - медики і копи розводять руками