У Харкові промишляють трамвайні рекетири, які прикидаються контролерами і вимагають у пасажирів гроші. Про це повідомляють у телеграм-каналі «Харків 1654».

За словами автора поста, неприємний інцидент стався 23 квітня, близько 11:00, в трамваї № 3.

«Чоловік зайшов, сів на вільне місце біля вікна, приготував гроші за проїзд, кондуктор пройшла повз, мовляв не помітила його, хоча народу було мало, чоловік вирішив, що віддасть гроші, коли кондуктор буде йти назад, йому на зустріч», - пише жінка.

Вона додає, що до чоловіка підсіли «три амбали, один поруч, один ззаду і самий діловий стояв перед ним (всіх видно на відео)». Ця трійця почала вимагати штраф за неоплачений проїзд - 120 гривень. При цьому жодних посвідчень та маршрутного листа у них не було.

«На початку розмови вдалося трохи зняти відео, потім вони не давали фоткати або знімати, хамили і не випускали з трамвая на потрібній зупинці, кондуктор і водій схоже з ними заодно, оскільки ніякої реакції з їх боку не було. У кабіні біля водія є зв'язок», - зазначає дружина потерпілого, додаючи, що «молодики викликали на відкритий конфлікт, намагалися в кінці по-тихому вибити і телефон».

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

На кінцевій водій і кондуктор не стали викликати поліцію, а заявили чоловікові, що «у них - графік», і відправилися в зворотний шлях разом з трійцею бандитів. В цей час жінка встигла викликати правоохоронців, «молодики відпустили чоловіка і втекли самі, кондуктор закрилася в кабіні водія». Всіх, хто постраждав від дій бандитів, просять повідомляти в поліцію.

Нагадаємо, раніше Погрожував зброєю і вимагав "викуп" за пасажирів - копи затримали рекетира, який напав на маршрутку

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом нахабний злодій в погонах обніс будинок дідуся - ні пенсії, ні подушок

Також «Знай.ua» писав, що Школярі пішли на зухвалий грабіж заради 70 гривень, копи спіймали підозрюваних